Hijama cupping

Hijama cupping


Hijama cupping is een behandeling die al ontzettend lang staat. De behandeling helpt om pijn te verlichten en maakt je spieren soepeler. Bovendien is de behandeling effectief tegen stijve pezen. Hijama cupping helpt het lichaam bovendien om afvalstoffen af te voeren. Wil je zelf eens ervaren welke effecten deze behandeling met zich meebrengt? Neem dan contact met mij op om een afspraak in te plannen.

De voordelen van Hijama cupping


Hijama cupping brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder de eerder genoemde voordelen: het verlichten van pijn en het versoepelen van spieren en pezen. Daarnaast verhoogt de behandeling de stroom van je lymfe en de bloedstroom naar je gewrichten wordt verhoogd. Er komt bovendien meer gewrichtsvloeistof vrij in de gewrichtsholte. Dit alles heeft verschillende positieve effecten op het lichaam. Zelfs de geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem) maakte gebruik van Hijama cupping.

Hijamah cupping is onder meer effectief bij constipatie, diarree en prikkelbaredarmsyndroom (PDS). Maar ook bij hoofdpijn en emotionele problemen zoals een depressie kan de behandeling een uitkomst bieden. Daarnaast helpt de behandeling tegen nog veel meer klachten, waaronder menstruatiepijn, onderdrukte, rugpijn, artritis, traumatische verwondingen, spit, ischias, astma, bronchitis.

Hijama cupping

Hoe werkt Hijama cupping?


De werking van Hijama cupping is het best uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Stel dat je je woning niet opruimt, dan is het logisch dat je woning op een gegeven moment vol is. Je kunt je dan lastig van de ene naar de andere kamer verplaatsen. Ruim je op, dan kun je echter eenvoudig naar een andere kamer lopen.

Hijama cupping werkt eigenlijk exact hetzelfde als het bovenstaande voorbeeld. Ruim je jouw lichaam niet op, dan kan dit er bijvoorbeeld voor zorgen dat je bloed minder goed stroomt. Dit kan weer tot uiteenlopende klachten leiden, waaronder zwakke spieren, allergie├źn en uitslag. Door middel van Hijama ruim je jouw lichaam op, waardoor je klachten kunt voorkomen en bestaande klachten kunt verhelpen.

Een afspraak inplannen

Wil je zelf de voordelen van Hijama cupping ervaren? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Je kunt mij zowel telefonisch als per mail bereiken. Mijn kliniek is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 09:00 en 17:00 uur. Op zondagen is de kliniek geopend van 10:00 tot 22:00 uur, en op zaterdagen is de kliniek gesloten. Heb je vragen over cupping of over mijn werkwijze? Neem ook in dat geval gerust contact met mij op.


t1

Contactformulier

× Hoe kan ik u helpen?